A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai számára kiosztásra kerültek a klubbal partneri viszonyban álló NUTRI8 sportcélú étrendkiegészítői, valamint az Endo Plus Service Kft. higiéniás termékei.

 

Klubunk már az utánpótlás korú játékosok esetében is tudatosan kiemelt hangsúlyt fektet a helyes táplálkozásra nevelésre, a szükséges tápanyag-bevitel biztosítására és az egészségmegőrzés fontosságára. Ezen törekvéseinkkel összhangban, az életkori sajátosságok figyelembevételével az U12-es korosztálytól felfele minden csapatunknak kiosztásra kerültek a NUTRI8 sportcélú étrend-kiegészítő csomagjai, melyek vitaminokat, magnéziumot, protein szeleteket és izotóniás italokat tartalmaztak.

A járványhelyzet kapcsán hozott preventív óvintézkedések betartása, valamint a betegségek megelőzése érdekében továbbra is kiemelten fontos, hogy biztosítsuk a játékosaink számára azokat a higiéniás termékeket, amelyek a megelőzés során jelentenek segítséget. A Győri Audi ETO KC ennek biztosítása érdekében az Endo Plus Service Kft. jóvoltából az összes utánpótlás csapat számára kézfertőtlenítő folyadékot és kendőt, valamint maszkokat biztosított.

Ezúton is köszönjük a NUTRI8 és az Endo Plus Service támogatását.