Április első hétvégéjén a Győri Audi ETO KC U12-es és U10-es csapatai számára folytatódtak a kisiskolás és a gyermekbajnoki küzdelmek. Előbbiek Mosonmagyaróváron léptek pályára, míg utóbbiak Répcelakon mutathatták meg edzésen gyakoroltakat.

2023. április 1-én klubunk II-es csapatának volt csak fordulója az U12-es korosztályban, akik Mosonmagyaróváron mérettethették meg magukat. Móricz Anita tanítványai először a házigazdák ellen egy szoros mérkőzésen győzedelmeskedtek. A második párharcot a Buborékok Bősárkány csapatával vívták, ami szintén nagy csatát hozott, viszont ezúttal nem sikerült nyerni.

„Két ellentétes mérkőzést játszottunk. Az első meccset a Móvár ellen nagyon rosszul kezdtük, nem tudtuk a saját játékunkat játszani, azonban a második félidőben változtatni tudtunk a játékunkon, kevesebb volt a hiba is. A következő ellenfelünk a Bősárkány csapata volt. A lányok alulmúlták a tudásukat, ezen a mérkőzésen tényleg nem sikerült szinte semmi, végig harcoltunk, kapaszkodtunk, de későn” – értékelt Móricz Anita edző.

Mosonmagyaróvári KC – Győri ETO KC II 8-9 (4-2)

Buborékok Bősárkány – Győri ETO KC II 24-18 (11-11)

Győri ETO KC II: Novák Zsófia (k), Söveg Lia (k), Gyetvai Luca, Ludman Leila, Kalmár Fanni, Peredi Sára, Csiszár Aliz, Kormos Eszter, Sallai Júlia, Kaszab Natália, Kiss Natália, Safranyik Enikő, Fülöp Zita, Pusztai Regina

Edző: Móricz Anita

A kisiskolás bajnokság az U10-es korosztály számára Répcelakon folytatódott április 2-án, ahol mind a négy csapatunk pályára lépett. Az I-esek, Horváth Tünde vezetésével egyesületünk IV-es alakulatával, valamint a Csornai SE együttesével mérhették össze a tudásukat.

„Az első mérkőzésünket kicsit álmodozva kezdtük, de a második félidőre összekapták magukat a lányok, és megfelelő odafigyeléssel javítottak a játékukon. A második meccsen már ügyesen teljesítették azt, amit a mérkőzés elején kértem tőlük. Elégedett vagyok a hozzáállásukkal és a játékukkal” – mondta Horváth Tünde edző.

Győri ETO KC I: Baranyai Leila (k), Erős Emma, Kámán Luca, Milkovics Maja, Nagy Réka (k), Németh Rebeka, Nyári Zoé, Szalai Zsófia, Takács Regina

Edző: Horváth Tünde

A II-esekkel Vida Ingrid versenyzett a hétvégén, akik a házigazdák ellen, valamint klubunk III-as csapata ellen léptek pályára.

„Kicsit felemásra sikeredett a hétvége. A védekezés nagyon jól ment, de sajnos támadásban nem úgy sikerültek a dolgok, ahogyan megbeszéltük. De folytatjuk, és dolgozunk tovább" – nyilatkozta Vida Ingrid edző.

Győri ETO KC II: Lőrincz Anna, Finta-Nagy Dóra, Goda Kata, Hatos Júlia, Horváth Mirabel, Szilágyi Hanna, Katona Laura (k), Lőrincz Rebeka, Majthényi Zselyke, Némedi Hanna, Szász Fanni (k)

Edző: Vida Ingrid

A III-asok Hoffmann-né Czérna Erzsébet vezérletével a Csornai SE és a II-es csapatunk ellen folytatták a kisiskolás bajnokság küzdelmeit.

„Elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Nagyon jó iramban, ötletesen játszottak, igyekeztek az edzésen gyakoroltakat alkalmazni! Jó pihenést, valamint kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!” – értékelt Hoffmann-né Czérna Erzsébet edző.

Győri ETO KC III: Neilinger Zsófia, Ádám Júlianna, Granát Csenge, Horváth Hanna, Horváth Karina, Horváth Sára, Piedl Nikolett, Schmeidl Anna, Zámbó Jázmin

Edző: Hoffmann-né Czérna Erzsébet

Fekete Kitti a IV-eseket irányította, akik a Buborékok Bősárkány, valamint Horváth Tünde tanítványaival játszottak a hétvégén.

„Izgatottan várták a lányok, hogy újra játszhassanak. Kicsit izgultak is, hogy minél jobban tudjanak teljesíteni, de én meg voltam elégedve a munkájukkal! Lendületesen, küzdve játszottak” – mondta Fekete Kitti edző.

(A képről hiányzik Bokor Emma, Regner Róza és Milus Lora)

Győri ETO KC IV: Bokor Emma, Krass Szofi, Milus Lora, Molnár Anna, Molnár Zselyke, Németh Jázmin, Péter Dalma, Regner Róza, Süveg Luca, Szabó Szofi, Varga Szonja, Wolf Janka

Edző: Fekete Kitti