Újabb mérkőzéseit nyerte meg a Győri ETO KC Akadémia 1-es csapata. Az U19-es I. osztályú bajnokságban és az NBII A-csoportjában lejátszott találkozókat követően a vezetőedző, Kun Attila értékelt.

Az U19-es versenykiírásban könnyed győzelmet szerzett Kun Attila együttese.

„Az egész heti felkészülésünkön érződött, hogy jó állapotban vagyunk. Nagyon jó tempóban kézilabdázva, kemény védekezéssel és nagyon jó kapusteljesítménnyel sima győzelmet arattunk” – értékelt a vezetőedző.

Csepel DSE – Győri ETO KC U19: 18-42 (8-22)

U19 I. osztály, nyugati csoport

4. forduló

2023.09.21.

ÁMK sportcsarnok

Az NBII A-csoportjának 3. fordulójában szoros mérkőzést játszott Akadémia 1-es csapatunk.

„A Bük alakulata ellen játszottuk a szezon első rangadóját az NBII-es bajnokságban. Nem úgy kezdtük a játékot, ahogy elterveztük, az ellenfelünk szűk negyedóra elteltével már 6 góllal is vezetett. Sorainkat ekkor rendeztük, ami sikerrel járt és a félidőre már egy gólos vezetéssel mentünk az öltözőbe. A védekezésünkön kellett változtatni, ami nagyon jól sikerült, pont fele annyi gólt kaptunk a második félidőben, mint az elsőben. Sok hibával játszva, ami betudható a rangadó adta idegességnek is, igazi csapatmunkával sikerült 3 találattal megnyernünk a rangadót. A mérkőzésen megsérült Soponyai Lilinek mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok.”

Győri ETO KC U21 – Büki TK Bükfürdő: 32-29 (19-18)

NBII – A-csoport

3. forduló

2023.09.23.

Magvassy Mihály Sportcsarnok