A Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata két győzelmet is elkönyvelhetett az U15-ös I. osztályú gyermekbajnokság legutóbbi mérkőzésein. Az U19-es III. osztályú versenykiírásban ugyanakkor nem sikerült a bravúr. A játékképet Pigniczki Krisztina vezetőedző és Bordásné Horváth Marianna edző értékelte.

Két mérkőzést rendeztek az U15-ös I. osztályú bajnokság B-csoportjában Siófokon.

„A bajnokság 2. fordulójában két nehéz mérkőzésre készülhettünk. A Kozármisleny csapatával színvonalas, izgalmas mérkőzést játszottunk. Ha kellett egy jó védekezés, egy kapus bravúr, vagy támadásban egy jó figura, mindig volt rá egy játékos, aki megoldotta. Jól küzdöttünk, mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez” – kezdte értékelését Pigniczki Krisztina.

Gyermekbajnokság U15 I. osztály, B-csoport

Kozármisleny KC-Győri ETO KC: 21-25 (12-12)

2023.10.01.

Munkacsarnok, Siófok, Déli utca 2

„Az SZKKA ellen a mi motivációnk volt a nagyobb. Jobb technikai tudással rendelkezünk, mint az ellenfél. Az első perctől kezdve mi diktáltunk, így hamar előnyt tudtunk szerezni, amit tartottunk a végéig. Mindenki, aki pályára lépett, hozzá tudott tenni a sikeres hétvégi szerepléshez, illetve meghálálta a játéklehetőséget” – zárta a vezetőedző.

Gyermekbajnokság U15 I. osztály, B-csoport

Győri ETO KC – Szombathely KKA: 26-16 (16-8)

2023.10.01.

Munkacsarnok, Siófok, Déli utca 2

Az U19-es III. osztályban egy találkozót játszott az Akadémia 3-as együttes.

„Ezen a mérkőzésen már sokkal több energiát mozgósítottunk, harciasabban vetettük bele magunkat a küzdelembe. A labdatechnikai hibák száma ezúttal is több volt, mint amivel szorosabb mérkőzést tudtunk volna játszani. Ennek ellenére a második félidőt döntetlenre hoztuk. Több magabiztosság, figyelem, fegyelem szükséges, ezeket a játékpercek meghozzák és értékes tapasztalatot tudunk szerezni” – összegezte Bordásné Horváth Marianna.

U19 III. osztály, A-csoport

Győri ETO KC-SZESE Győr: 24-36 (10-18)

2023.09.30.

Magvassy Mihály Sportcsarnok