A Győri ETO KC Akadémia 2-es csapata a Győr-Moson-Sopron vármegyei felnőttbajnokságban elsöprő győzelmet aratott a Répcelak ellen. Kerékgyártó Zsolt együttese több, mint 50 gólt dobott!

„Tartottam a mérkőzéstől, mert az ellenfelünk tavaly esett ki az NBII-ből, ezért próbáltam úgy felkészíteni a csapatot, hogy ne érjen bennünket meglepetés. Mivel különböző okok miatt néhány nagy lövőerejű játékosunk nem állt rendelkezésre a mérkőzésen, igyekeztünk még a megszokottnál is gyorsabb játékot játszani” – kezdte Kerékgyártó Zsolt.

„A sok futásra épülő játékunkkal hamar megtörtük vendégeink ellenállását, így csak a gólkülönbség volt kérdéses. Gólokban nem is volt hiány, mert minden kézilabdázónk maximális erőbedobással játszott, még az utolsó pillanatban is vezettünk egy gyors lerohanást, ezzel beállítva a 30 gólos különbséget. Minden mezőnyjátékosunk szerzett gólt és a kapusaink is jól teljesítettek. Külön öröm, hogy Csonka-Mácsovits Kata másfél éves, sérülés miatti kihagyás után gólokkal tért vissza a pályára” – zárta értékelését a vezetőedző.

2023.09.30.

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Női Bajnokság – alapszakasz

Győri ETO KC - Répcelaki SE: 53-23 (26-13)