Nagyszerű mérkőzéseket játszott az utánpótlás bajnokságok legutóbbi fordulóin az U13-as és U14-es Győri ETO gyermekcsapata. A korosztályok legutóbbi mérkőzéseit Molnár-Benes Aliz és Konkoly Tamás edzők értékelték.

Molnár-Benes Aliz, vezetőedző, U13/1. csapat: „Az első fordulóban Esztergomban jártunk. Az első mérkőzésünket a hazai csapattal játszottuk. Magabiztosan kezdtünk, gyors támadásokat vezettünk, a védekezésünk néha puhább volt, de a kapusaink sokszor kisegítettek bennünket. A második meccs döcögősen alakult, a bősárkányi csapat irányító-beálló kapcsolatát nehezen védekeztük le, ezért nem is tudtunk gyorsan indulni, birkózóssá vált a meccs, de ezt is meg kell tapasztalni, ebből is kell tanulni. Nagyon hajtottak, küzdöttek a gyerekek, ezért csak dicséért járhat nekik.”

Gyermekbajnokság LU13, VII. csoport (Fejér, Győr, Komárom), 1. forduló

2023. október 01.

Esztergom, Dobó Katalin Gimnázium – Sportcsarnok

Esztergomi Oroszlánok KSC-Győri ETO KC I: 7-15 (5-8)

KSE Bősárkány-Győri ETO KC I: 14-20 (6-11)

Konkoly Tamás, vezetőedző, U14: „A lányok nagyon motiváltan kezdték a Büki TK elleni mérkőzést, védekezésben sok labdát szereztünk, ennek köszönhetően sok lerohanás gólt tudtunk lőni. A folytatásban a Répcelaki SE ellen, amit kértünk a lányoktól, azt teljes mértékben betartották, védekezésünk agresszív volt, támadásban mindenki hozzátett ahhoz, hogy nyerjünk.”

Gyermekbajnokság LU14, VI. csoport (Győr, Vas, Veszprém, Zala), 2. forduló

2023. október 08.

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Győri ETO KC-Büki TK Bükfürdő 46-4(32-0)

Győri ETO KC - Répcelaki SE 29-11(15-5)