A Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 2-es csapata is magabiztos győzelmet aratott az utánpótlás-bajnokságok legutóbbi fordulóin. A mutatott teljesítményt Kun Attila és Kerékgyártó Zsolt értékelte.

Gólgazdag mérkőzésen több, mint 40 gólt dobott az Akadémia 1-es csapat:

„Nagyon jó tempóban, feszesen kezdtük a mérkőzést, amely párosult egy jó kapusteljesítménnyel is, ezért már az első félidőben tetemes előnyre tettünk szert. A második játékrészben nehezen ment a koncentrálás, sok technikai hibát követtünk el és a védekezésünkben is rossz módszerrel dolgoztunk. Két ellentétes félidővel így is magabiztos idegenbeli győzelmet arattunk. Várakozással teli következő két forduló jön a bajnokságban, amelyre nagyon készülünk, két nagyon erős ellenféllel szemben” – értékelt Kun Attila vezetőedző.

U19 I. osztály, Nyugati csoport, 6. forduló

2023.10.18. 16:30

Érd Aréna, Érd

Érd–Győri ETO KC: 27-41 (10-24)

 

Az Érd ellen így alakult az U17-es bajnoki mérkőzés:

„Úgy készültünk, hogy hasonló összecsapás vár ránk, mint néhány héttel ezelőtt Csepelen, ezért igyekeztünk nem elkövetni az akkori hibákat. Tudtuk, ha az egész meccsen fenn tudjuk tartani a ránk jellemző magas intenzitású játékot, akkor megnyerhetjük a találkozót. Ugyan egy szorosabb első félidőt játszottunk, de a második játékrészre felülkerekedtünk a hazaiakon. A feljavult védekezésünk 5 gólt engedélyezett a második félidő folyamán, ráadásul egy 7-0-ás rohammal zártuk az utolsó 8 percet, így megnyertük a mérkőzést” – mondta Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

U17 I. osztály, Nyugati csoport, 6. forduló

2023.10.18. 18:30

Érd Aréna, Érd

Érd–Győri ETO KC: 18-37 (13-16)