A Győri ETO KC akadémiai csapatai a bajnoki menetrendet tekintve sikeres hétvégén vannak túl. Kun Attila és Bordásné Horváth Marianna edzők elégedetten értékelték a fiatalok teljesítményét.

Az Akadémia 1-es csapatunk egy hétközi, a korosztályos bajnokságban, Budaörsön aratott győzelemmel hangolódott a hétvégi, felnőtt, NB II-es bajnokira. Kun Attila edző elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről:

„A csütörtökön kevesebb játékidőt kapó játékosokkal játszottuk az első félidőt, akik bizonyították, hogy egyenértékűek a többiekkel. Gyors, energikus játékot produkáltunk mind védekezésben, mind támadásban. Szépen hoztuk ezt a mérkőzést is, így nagyarányú győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosainknak és a stábnak is.”

NB II női - A csoport – 6. forduló

2023. október 28., 13:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC - KK Ajka KFT: 39-30 (20-15)

 

Az Akadémia 3-as csapatunk az U19 III. osztály-A csoportjában lépett pályára hazai közönség előtt a Lipót Pékség csapata ellen. Bordásné Horváth Marianna edző következőképpen értékelte a mérkőzést:

„Előzetesen olyan mérkőzésre számítottunk, ahol kellő motivációval, gyors lerohanásokkal és kemény védekezéssel sikeresek lehetünk. Szerencsére hamar kialakítottunk egy megnyugtató előnyt, így különösebb izgalmak nélkül játszottunk. Szinte mindenki eredményes tudott lenni és itthon tartottuk a 2 pontot.”

LU19 III. osztály-A – 7. forduló

2023. október 28., 11:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC - Lipót Pékség: 37-27 (21-12)