A Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 2-es csapata is vereséggel zárt a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulóiban. A NEKA elleni mérkőzéseket követően Kun Attila és Kerékgyártó Zsolt vezetőedzők értékelték a játékképeket.

„Nagy dicséret illeti a csapatomat a mérkőzéshez való hozzáállásáért, illetve azért, amilyen tempóban és helyzetkialakítással játszottunk. Kicsit nagyobb koncentrációval és kevesebb hibával szorosabbá is tehettük volna a találkozót. A szezon 15. tétmérkőzésén (beleértve az NBII-t is – a szerk.) szenvedtük el az első vereségünket. Nem adjuk fel, haladunk tovább az úton a céljaink felé” – értékelt Kun Attila vezetőedző.

U19 I. osztály, Nyugati csoport, 8. forduló

2023. november 8., 16:00

Audi Aréna Győr, Győr

Győri ETO KC-NEKA: 25-30 (13-18)

 

„A NEKA elleni rangadón sajnos alulmaradtunk. A felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, ez mégsem lehet magyarázat a mutatott formánkra. A legnagyobb baj a gólkülönbségen túl, hogy a játékosaink többsége hamar beletörődött a vereségbe, így az előre megbeszélt taktika sem működött. Sok javítanivalónk van, tehát még keményebben fogunk dolgozni, hogy elérjük a céljainkat” – mondta Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

U17 I. osztály, Nyugati csoport, 8. forduló

2023. november 8., 14:00

Audi Aréna Győr, Győr

Győri ETO KC-NEKA: 28-37 (14-19)