A Győri ETO KC mindhárom akadémiai csapata győzelemmel zárt a bajnokságok legutóbbi fordulóiban. A sikeres szereplést Kun Attila és Kerékgyártó Zsolt vezetőedzők, valamint Bordásné Horváth Marianna edző értékelte.

Az Akadémia 1 Celldömölkre látogatott az NBII-ben.

„Nagyon hosszú és fáradtságos heti menetelés után szerepeltünk Celldömölkön. Egy nagyon hideg csarnok várt ott ránk, amely ezáltal nem biztosított optimális körülményeket a mérkőzéshez. Enerváltan, fáradtan játszottunk, ebből sok hibánk fakadt, de nagy küzdéssel a végjátékban a javunkra dőlt el a mérkőzés” – mondta Kun Attila vezetőedző.

NB II női - A csoport –8. forduló

2023. november 11., 16:00

CVSE-Swietelsky Aréna, Celldömölk

Celldömölk – Győri ETO KC: 24-30 (12-14)

 

Az Akadémia 2 a vármegyei bajnokságban Koroncón aratott győzelmet.

„Számunkra nagyon fontos volt a mérkőzés, hiszen egy esetleges vereség esetén könnyen lemondhattunk volna a céljaink eléréséről. Végig koncentráltan tudtunk játszani és nagyarányú győzelmet aratni. A hazaiak nem véletlenül vezetik a bajnokságot, hiszen nagyon szervezett játékot mutatnak, így a gólkülönbség meglepetés volt számunkra is” – értékelt Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Női Bajnokság – alapszakasz, 7. forduló

2023. november 12., 18:00

Ált. Isk. sportcsarnok, Koroncó

Győrszemere KSK – Győri ETO KC: 21-48 (11-21)

 

„A mérkőzés elejétől igyekeztünk magunkhoz ragadni a kezdeményezést, gyors lerohanásokat vezetni. Néhány helyzetünk kimaradt, de keményen védekeztünk, így fokozatosan nagyobb előnyre tettünk szert. A biztos vezetés lehetőséget adott arra, hogy mindenki kivehesse részét a sikerből. A kapusaink is nagyszerűen teljesítettek, nagyban hozzájárultak a különbséghez” – értékelt Bordásné Horváth Marianna edző.

LU19 III. osztály-A – 8. forduló

2023. november 11., 11:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Vasvár SE: 29-13 (14-5)