Hibátlan hétvégén van túl a Győri ETO KC mindhárom akadémiai csapata. Az NBII-ben továbbra is veretlenül menetel az Akadémia 1, míg a vármegyei bajnokságban az Akadémia 2-es alakulat átvette a vezetést a pontversenyben. Továbbá, a legfiatalabb együttes, az Akadémia 3 újabb két mérkőzést nyert.

 

„Ellenfelünk nagyon készült, hogy visszavágjon az előző összecsapáson elszenvedett vereségéért, ennek tükrében indult a mérkőzés. Az első 20 percben riválisunk tartani tudta a tempót csapatunkkal. Ezt követően, köszönhetően a pihentebb kézilabdázóinknak, magasabb sebességre kapcsoltunk és növeltük a különbséget. Számos szép megoldást láttam a játékosaimtól, amely örömmel töltött el.” – nyilatkozta Kun Attila vezetőedző.

NB II női - A csoport –9. forduló

2023. november 18., 11:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Sárvárfürdői Kinizsi SE: 38-22 (17-12)

 

„Ha a végeredményt nézzük, akkor úgy tűnhet, hogy megmutatkozott a két csapat közötti különbség. Azonban az első félidőben sokat hibáztunk, a hazaiak pedig rendkívül lelkesen küzdöttek. A szünetben a pontatlanságokra hívtam fel a figyelmet. A fordulást követően sikerült magasabb tempóra kapcsolnunk, végül bebiztosítottuk a győzelmet. Ezzel a két ponttal átvettük a vezetést a bajnokságban. A célunk innentől, hogy az elsőséget megőrizzük” – fogalmazott Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Női Bajnokság – alapszakasz, 8. forduló

2023. november 19., 15:30

Sportcsarnok, Mosonszolnok

Bősárkány SE – Győri ETO KC: 26-45 (15-19)

 

„Kiváló első félidőt játszottunk, határozott védekezéssel, remek kapusteljesítménnyel. Sok lerohanás- és indításgólt lőttünk, amely meghatározta az egész mérkőzést. Támadásban ugyan akadtak problémáink, főleg a kilépő védők körüli játékban” – értékelt Pigniczki Krisztina vezetőedző.

U15 I. osztály, 4. forduló

2023.11.19., 10:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Alba Fehérvár KC: 30-23 (21-11)

 

„A játék minden elemében mi domináltunk. Kapusaink sokat hozzátettek, de ehhez a védők is kellettek. A második félidőben volt egy kis megtorpanás, több technikai hibát vétettünk és kevesebbet ütköztünk. Van javítani- és tanulnivalónk, de a csapat teljesítményével elégedett vagyok” – mondta a vezetőedző.

U15 I. osztály, 4. forduló

2023.11.19., 17:35

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Érd: 37-19 (21-12)