​Elégedetten értékelték az edzők a gyermekbajnokságok legutóbbi fordulóiban mutatott formát. Az U15-ös korosztály két mérkőzésén is nyerni tudott, míg az U11-esek ugyan hivatalos eredményszámlálás nélkül, de trénereik várakozásain felül játszottak az elinduló korcsoportos​ szériában.

„Küzdelmes mérkőzést játszottunk, az első félidőben kerestünk játékunkat, sokat hibáztunk. A második játékrészre javult a védekezésünk, ennek köszönhetően pedig a kapusteljesítményünk is egyre jobb lett. Végül győztesen tudtuk elhagyni a pályát” – értékelt Konkoly Tamás edző.

Gyermekbajnokság U15 II. osztály (Győr, Veszprém), 4. forduló – 1. mérkőzés

2023. november 18., 9:00

Répce Sportcsarnok, Répcelak

Répcelak SE – Győri ETO KC: 17-21 (11-9)

„Könnyebb mérkőzést hozott a Lipót elleni találkozó. Mindenki játéklehetőséghez jutott. Jó volt a csapatjáték, védekezésünket dicséret illeti. Végig vezetve tudtuk megnyerni a meccset” - fogalmazott Konkoly Tamás.

Gyermekbajnokság U15 II. osztály (Győr, Veszprém), 4. forduló – 2. mérkőzés

2023. november 18., 11:20

Répce Sportcsarnok, Répcelak

Győri ETO KC-Lipót: 38-4 (19-3)

Az U11-es bajnokság nyitófordulóját Mosonmagyaróváron, az MKC Arénában rendezték. Ugyan hivatalos eredményszámlálás nem volt, a Tatabánya korosztályos csapatai ellen mutatott formáról elégedetten nyilatkoztak az edzők:

„Vártuk már nagyon, hogy elkezdődjön a bajnokság. A legfőbb célunk, hogy tapasztalatot gyűjtsünk a jövőre nézve, így inkább kisebb részfeladatokra koncentrálunk. Az első fordulóban a terveken túl teljesített a csapat. Mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzésekhez, a tanultakat pedig visszük tovább a jövő hétvégére” – mondta Fekete Kitti edző.

„Nagy várakozással és izgalommal vártuk az első fordulót, hiszen most először játszottunk nagypályás kézilabdát. Az első mérkőzésünkre a megilletődöttség volt a jellemző, nagyon sok technikai hibával és bátortalanul, bizonytalanul játszottunk. Szerencsére a második meccsre magunkra találtunk, és az edzéseken tanultakat meg tudtuk valósítani a pályán. Sikeresek voltunk mind támadásban, mind védekezésben. Bár az eredményt hivatalosan nem számolták, de két győzelemmel a tarsolyunkban tértünk haza” – nyilatkozta Hofmann-né Czérna Erzsébet.