Az U11-es, U13-as és az U15-ös csapatok újabb fordulókban voltak érdekeltek a gyermekbajnokság idei versenykiírásában. A mérkőzéseket edzőik értékelték.

U11:

Hoffmann-né Czérna Erzsébet, Győri ETO KC I: „Nagyon-nagyon megdicsérem a lányokat, álomszerű játékkal örvendeztettek meg. Az edzésen gyakoroltakat hibátlanul prezentálták a mérkőzéseken, sikeresen, felszabadultan, ötletesen játszottak. Mérhetetlenül büszke vagyok!”

U13:

Móricz Anita, Győri ETO KC II: „A Budaörs elleni mérkőzésen, amit láttam, az eléggé hullámzóra sikerült. Sajnos nem voltunk figyelmesek védekezés közben, a technikai hibák száma sem volt kevés. Rohantunk, kapkodtunk. Döntetlen is volt a mérkőzés során a 2. félidőben, de sajnos a pályát vesztesen hagytuk el.”

Győri ETO KC II - Moyra Budaörs: 17-20

Móricz Anita, Győri ETO KC II: „Az FTC elleni mérkőzésre nagyon készültek a lányok. Kemény védekezést láthattam, valaki mindig vitte a hátán a csapatot, egymást nagyon segítették mind támadásban, mind védekezésben! A kapusok is jó napot fogtak ki, igazi csapatmunka volt a győzelem!”

Győri ETO KC II - FTC: 18-17

Molnár-Benes Alíz, Győri ETO KC I: „Az idei utolsó fordulónkra Győrbe került sor. Tudtuk, hogy kettő erős csapattal találkozunk. A Budaörs ellen a lövőkre készültünk, de sajnos nem állt össze a védekezés, ezáltal a kapusteljesítmény sem volt meg, így sajnos sok gólt kaptunk. Hiába volt a támadásunk elfogadható, vereség lett a mérkőzés vége. A második meccsünknél végig meccsben voltunk, de sajnos nem tudtunk magabiztos előnyt szerezni, rosszkor hibáztunk, így az ellenfél átvette a vezetést. Sajnos a hétvégén győzelem nélkül maradtunk. Összeségében hasznos meccsek voltak, le kell vonni a tanulságokat.”

U15:

Konkoly Tamás, Győri ETO KC I: „A mérkőzés elején védekezésben a labda nélküli lemozgásokkal nem tudtak mit kezdeni a lányok. Támadásban gólerősek voltunk, végig vezetve tudtunk nyerni, a lányok hozzáállását dicséret illeti.”

Zirc KSE-Győri ETO KC: 15-32 (10-15)

Konkoly Tamás, Győri ETO KC I: „Sajnos az ellenfél két átlövőjével nem tudtunk mit kezdeni védekezésben, tarthatatlanok voltak. Végig futottunk az eredmény után, gratulálunk az ellenfélnek!”

Bajnok DSE Nemesvámos - Győri ETO KC: 33-19 (16-9)