A Győri ETO KC Akadémia 1-es és 2-es csapata egyaránt 38 gólt dobott és nyerni tudott az Alba Fehérvár KC együttese ellen a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulóiban. Kun Attila csapatában Kiss Diána 1000. ETO-utánpótlás gólját szerezte.

„A bajnokság egyik legszélsőségesebb csapata ellen játszottunk, amely mindenkit megverhet és mindenkitől ki is kaphat - ezt ez a meccs is bebizonyította. Mi az első félidőben az eddigi idény legjobb játékát nyújtottuk, nagyon gyorsan és pontosan fejeztük be a támadásainkat. A védekezésünk szenzációs volt, megspékelve egy extra kapusteljesítménnyel. Gratulálok mindenkinek, külön Kiss Dianák, aki az 1000. gólját szerezte az ETO utánpótlásában” – értékelt Kun Attila vezetőedző.

U19 I. osztály, Nyugati csoport, 10. forduló

2023. december 7., 16:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Alba Fehérvár KC: 38-28 (21-8)

 

„A táblázaton elfoglalt helyezésünk alapján mi számítottunk a találkozó esélyesének. A mérkőzés ennek megfelelően indult, hamar megnyugtató előnyre tettünk szert. Sajnos ebbe bele is nyugodott a csapatom. Nem tudtam elérni, hogy a lányok több energiát tegyenek a meccsbe. Ellenfelünk lelkesen, ügyesen kézilabdázott, de sokkal közelebb nem tudott kerülni hozzánk. Az első játékrész magabiztos vezetése után csalódás volt a második félidei döntetlen” – mondta Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

U17 I. osztály, Nyugati csoport, 10. forduló

2023. december 7., 14:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC – Alba Fehérvár KC: 38-31 (21-14)