2024. február 4-én Mosonmagyaróvárra látogatott a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata. A vármegyei rangadót sikerült győzelemmel zárnia a fiataloknak idegenben. A fejlődés az őszi szezonhoz képest nemcsak az eredményben, hanem a játék képében is megmutatkozott. A meccs után elégedetten értékelt Bordásné Horváth Marianna vezetőedző és a csapat egyik játékosa Pintér Kitti.

„Nagyon küzdelmes, szoros, a végéig kiélezett mérkőzést játszottunk. Az elején magunkhoz ragadtuk a vezetést, úgy tűnt, hogy a 3-4 gólos különbség tartható lesz. A szünet után egy teljesen nyitott védelemmel álltunk szemben, ami sokkal több labda nélkül mozgást igényelt és elbizonytalanított minket. A védekezésünket mi is váltogattuk, feljebb toltuk, mivel kaptunk pár átlövés gólt, majd visszaálltunk. Nagyot küzdöttünk és visszavettük a vezetést, amit már megtartottunk és értékes pontokat szereztünk” – foglalta össze a mérkőzést Bordásné Horváth Marianna vezetőedző.

„A legelső mérkőzésünket az MKC ellen játszottuk még az őszi félévben, aminek eredménye döntetlen lett. Most már tudtuk, mire készüljünk ezért nem izgultunk annyira. Az első félidőt magabiztosan kezdtük, de a második félidőben megváltoztatták a védekezésüket és ez kicsit megzavart minket. A végjátékra összeszedtük magunkat és 1 góllal tudtunk nyerni, ezért hazavihettük a 2 pontot” – mondta az összecsapáson 6 találatig jutó Pintér Kitti (#36).

U19 III. osztály-A, 12. forduló

2024. február 4., 17:00

UFM Aréna, Mosonmagyaróvár

Motherson Mosonmagyaróvár-Győri ETO KC: 26-27 (10-13)

Győri ETO KC Akadémia 3: Kiss Pandora Flóra, Zeck Flóra (K), Balog Niki 3, Szakács Vivi 6, Pintér Nelli 4, Jancsurák Flóra 1, Pintér Kitti 6, Porubszki Lara, Burányi Szófia 1, Horváth Réka 1, Imre Vanessza 2, Varga Petra (K), Mucza Dóra 1, Biró Szonja, Marian Hanna 2