2024. március 25-én ismét szivacskézilabda tornán vehettek részt a legkisebbek, ezúttal Lébényben. A szervezést ismét a Győri ETO KC vállalta magára, míg a helyszínt és a szponzorokat, akik támogatásának köszönhetően egy gyerek sem ment haza üres kézzel, a Lébényi Kézilabda SE biztosította. A tornán 12 csapat vett részt, jó hangulatban telt az egész délután.

„Szeptember óta dolgozom a kis csapatommal, december óta pedig minden kétkapus dobójátékon részt vettünk a lányokkal. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni ezeknek a versenyeknek a fontosságát és azt, hogy mennyire várják a lányok ezeket a délutánokat. Nekik és a szülőknek is nagy élmény, jó, hogy van visszacsatolás. Nekünk edzőknek pedig kiváló alkalom arra, hogy felmérjük, hol tartunk a képzésben. A szokott környezetben, teremben, időben egymás között játszani teljesen más. Ez igazi megmérettetés a csajoknak és nem mellesleg magukra húzhatják az ETO-címeres mezt. Nagy örömömre elképesztően élvezik és szerencsére minden alkalommal azzal szembesülök, hogy az előző tornához képest rengeteget fejlődtek” – emelte ki az ilyen tornák fontosságát Péter Szabó Lívia edző.

 

„Mindig rendkívül hálásak vagyunk ezekért a tornákért, hiszen a szuper élmények mellett sokat tanulunk minden alkalommal. Büszkeséggel tölt el, ahogy a kislányok dolgoztak. Ők pedig az éremnek örültek a legjobban. Manapság ritka lehetőség, hogy kupáért, éremért küzdhessenek. Ezek után boldogan megyünk pihenni a tavaszi szünetre és várjuk a következő versenynapot” – mesélte boldogan Fekete Kitti edző.

 

„Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk egy újabb szivacskézi tornán a lányokkal. Élvezetes és izgalmas meccseket játszottunk, melyekből mindenki kivette a maga részét. Élményekkel telve megyünk haza és várjuk, hogy legközelebb is kipróbálhassuk magunkat egy hasonló tornán” – mondta Baksa Péter edző.

 

„A végén a Lébényi Kézilabda SE támogatói segítettek az oklevelek, kupák, érmek és csoki nyuszik átadásánál: Kovács Gábor, Lébény város polgármestere; Várallyai László, az Edag Hungary Kft. ügyvezető igazgatója; Kállay Gábor, a Twid Kft. ügyvezetője és tulajdonosa; Dékán Péter, a DP autószervíz tulajdonosa” – Horváth Norbert az LKSZSE elnöke nyilatkozott a helyszínt biztosító egyesület részéről.