2024. március 28-án a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata Lipótra látogatott, hogy újabb 2 pontért küzdjön meg az U19 III. osztályban. A meccs nem indult jól a fiatalok számára, 4 góllal is vezetett a házigazda Lipót. Ahogy múlt hétvégén, úgy most sem maradt el a fordítás és 2 ponttal a zsebben térhetett haza csapatunk.

„Szokatlan időpontban játszottunk, talán ennek is betudható, hogy az első félidőben nem éreztünk rá a játék egyes elemeire. Nagy volt a rohanás a csapatok részéről, ami rengeteg gólt eredményezett, viszont ez sok hibával párosult. A folytatásban nem sokat változott a játék képe, ami pozitív, hogy a kapuban tudtunk hozzátenni pár védést. Igazából erre volt szükségünk, hogy a végjátékban legyen esélyünk növelni a nehezen megszerzett előnyünket” – értékelt Bordásné Horváth Marianna vezetőedző.

„Az első félidőben nem állt össze a védekezés, így futottunk az eredmény után. A második játékrészben koncentráltabbak voltunk, így vezetéssel kezdtük meg a végjátékot. Szerencsére a hajrát jobban bírtuk és nagy küzdelemben, csapatmunkával elhoztuk a pontokat” – foglalta össze a mérkőzést a 2 gólt szerző Csonka Norina (#2).

U19 III. osztály-A, 18. forduló

2024. március 28., 19:00

Lipóri Sportcsarnok, Lipót

Lipót Pékség – Győri ETO KC: 33-37 (19-18)

Győri ETO KC Akadémia 3: Pőcze-Eisenberger Anna (K), Varga Petra (K) – Csonka Norina 2, Balog Niki 2, Baracskai Liza 10 (2), Szakács Vivi 4, Pintér Nelli 8, Oross Tímea Sára 3, Jancsurák Flóra, Burányi Szófia 2 (1), Horváth Réka 2, Mucza Dóra, Biró Szonja 1, Dala Roberta, Marian Hanna 3 (1)