2024. április 27-én a Győri ETO KC Akadémia 1-es csapata a királyok városába látogatott ezen a héten másodszor is, hogy ezúttal az NBII-ben tovább nyújtsa veretlenségi sorozatát. A mérkőzés szorosabbra sikeredett, mint a két csapat hétközi összecsapása, de a győztes kiléte nem volt kérdés most sem.

„Kicsit kisebb koncentrációval, de magabiztosan begyűjtöttük a 2 pontot! Töretlenül haladunk a célunk felé! Már csak 1 győzelemre vagyunk az NBI/B-től! Gratulálok mindenkinek” – nyilatkozott elégedetten Kun Attila vezetőedző.

„Nem kezdtük jól a mérkőzést, elől és hátul is bele-bele hibáztunk, de tettük a dolgunkat és a 10. perctől sikerült átvennünk a vezetést. Sajnos a védekezésünk nem volt olyan feszes, mint a szerdai találkozón, így megnehezítettük kapusaink dolgát. Többször közel engedtük magunkhoz az ellenfelet, de a csapategységnek köszönhetően a győzelmünk nem forgott kockán. Dolgozunk tovább a hibák javításán a céljaink elérése érdekében. Gratulálok a csapatnak” – foglalta össze a mérkőzést a 2 gólt szerző Schmél Zoé (#58).

NBII Észak-Nyugat (A-B) Felsőház, 4. forduló

2024. április 27., 11:00

KÖFÉM Sportcsarnok, Székesfehérvár

Alba Fehérvár KC – Győri ETO KC: 31-39 (16-19)

Győri ETO KC Akadémia 1: Bödő Panna (K), Dobány Kitti (K) – Rédecsi Polett 8 (3), Lévai Lili 1, Granát Dorka 4 (3), Bordás Bianka 1, Nyerges Anna 1, Halász Viktória Napsugár 1, Szár Evelin 6, Kovács Bogi 2, Vári Arina, Schmél Zoé 2, Varga Dalma 7, Jaczkó Lili, Farkas Eszter Nóra 6