2024. május 11-én a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata Ajkára utazott az U19 III. osztály soron következő fordulójában. A tapasztaltabb házigazdák jobbnak bizonyultak, viszont az akadémisták értékes tapasztalatokkal lettek gazdagabbak.

„Nehezen lendültünk játékba, főleg a védekezésben akadtak problémáink. Jó kapusteljesítménynek köszönhetően 5 gólos hátránnyal fordultunk. Nyitottabb védekezéssel felzárkóztunk 2 gólra, viszont nem volt bennünk annyi, hogy megfordítsuk a mérkőzést, ahol a megengedettnél több technikai hiba adódott” – értékelt Bordásné Horváth Marianna vezetőedző.

„Sajnos már a meccs elején megmutatkozott ellenfelünk rutinossága. A sok technikai hibánkat kihasználva több góllal is elléptek, így a szünetre már 5 gól volt a hátrányunk. A második félidőre védekezést váltottunk, több labdát is szereztünk, de a megszerzett hátrányt nem sikerült ledolgoznunk. Sokat tanulhatunk ebből a meccsből, az utolsó összecsapásra szeretnénk javítani hibáinkat és pozitív élménnyel zárni a szezont” – nyilatkozott Takács Csenge (#74) kapus.

U19 III. osztály-A, 21. forduló

2024. május 11., 16:00

Városi Sportcentrum, Ajka

KK Ajka SE – Győri ETO KC: 29-25 (16-11)

Győri ETO KC Akadémia 3: Zeck Flóra (K), Varga Petra (K), Takács Csenge (K) – Csonka Norina 3, Köteles-Baunok Ivett 3, Balog Niki 5, Baracskai Liza 3, Szakács Vivi 1, Pintér Nelli, Oross Tímea Sára, Pintér Kitti 4, Porubszki Lara 1, Lendvai Emily, Imre Vanessza, Sarus Szófia 5 (1)