2024. május 14-én megrendezésre került az év utolsó 3+1-es szivacskézi tornája, ezúttal Mosonmagyaróváron. A 13 csapatos tornán 8 ETO-s kis alakulat képviseltette magát. A délután szokás szerint esemény- és élménydúsan telt, mindenki tűkön ülve várja már, hogy jövőre újra élesben bizonyíthasson.

„Köszönjük szépen az egész éves munkát, szervezést és azt, hogy minden hónapban tudtunk más-más csapatok ellen szuper meccseket játszani. Alig várjuk, hogy jövőre újra találkozzunk” – nyilatkozott Péter Szabó Lívia edző.

 

„Lezárult újra egy idény, utolsó mérkőzéseinket játszottuk Mosonmagyaróváron. Jó volt látni a lányokon mennyire tudnak küzdeni, akarni, élvezik a kézilabda minden szépségét. Szeretnénk megköszönni, hogy hónapról-hónapra lehetőségünk volt ezeken a tornákon gyakorolni az edzésen tanultakat. Köszönöm a szülőknek, hogy jöttek, szurkoltak, könnyeket töröltek, együtt nevettek a lányokkal. Hajrá ETO, hajrá Győrszentiván” – foglalta össze gondolatait Dányi-Hegyi Diána edző.

 

„Egyik csapatom nagy küzdelemben 2. lett, a másik 11., ők is szereztek két győzelmet. Az induláshoz képest sokat fejlődtek, ügyesedtek a lányok, öröm volt nézni harcos játékukat! Dolgozunk tovább. Köszönöm kollégáim és a szülők segítségét, illetve a Győri ETO KC szervezőmunkáját”  - nyilatkozott Baksa Péter edző.

 

„Az U9-es megmérettetések végéhez is elértünk ezzel a tornával. Szerencsések vagyunk, hogy részt vehettünk ezeken, hiszen a kicsiknek megszüntették a bajnokságot. Két csapattal versenyeztünk egész évben, hogy a lányok minél többet játszhassanak és ezáltal is fejlődjenek. Elmondhatom erről a korosztályról is, hogy szépen lépkednek előre, büszke vagyok Rájuk” – nyilatkozott Fekete Kitti edző.

 

„A szezon utolsó megmérettetésére készültek a lányok. Mosonmagyaróváron az első mérkőzéstől kezdve kezükben tartották az eseményeket. Látszott, hogy egész évben szorgalmasan jártak edzésre és becsületesen dolgoztak. A tanultak beértek, ami látszik az eredményen, mert az első helyen végeztünk. Gratulálok a lányoknak, természetesen azoknak is, akik a mai napon nem tudtak részt venni a megmérettetésen. Megdicsérem az egész dunaszegi ETO csapatát. Köszönjük a szülőknek és az ETO-nak az egész éves közös munkát. Hajrá ETO! Hajrá Győr” – összegezte gondolatait Kozma Bernadett edző.

 

„Az idény utolsó 3+1-es szivacstornáján vettünk részt Mosonmagyaróváron. A lányok nagyon izgatottan várták a mérkőzéseket. Jó volt látni, hogy a kezdethez képest milyen sokat fejlődtek támadásban és védekezésben egyaránt. Jövőre folytatjuk! Gratulálok a lányoknak az egész éves munkájukhoz” – összegzett Freiberger Ivett edző.