2024. május 25-26-án a Győri ETO KC U15-ös, U13-as és U11-es csapatai lejátszották utolsó meccseiket ebben az idényben. Hosszú utat tettek meg a fiatalok, edzőik elégedetten nyilatkoztak egész éves munkájukról.

„A két mérkőzés előtt azt kértük a lányoktól, hogy felszabadultan játszanak, levettük a terhet a vállukról. Az idény két legjobb teljesítményével rukkoltak elő, nagyon kemény védekezésünk mellett mindkét kapus remek teljesítményt nyújtott. Támadásaink néha hasonlítottak az "Űr Kézilabdához", öröm volt látni, hogy a MUNKA nem hazudik! Nagyon boldogok vagyunk, hogy két olyan csapat ellen tudtunk nyerni, akik nagyon komoly játékerőt képviseltek az egész bajnokság során. Igazi Csapatmunka volt! Nagyon nagy gratula a lányoknak” – nyilatkozott büszkén Konkoly Tamás edző.

A csapat az U15 II. osztály IV-es csoportjának felsőházában a második helyen végzett.

Országos Gyermek Bajnokság U15 II. osztály IV/Felsőház, 6. forduló

2024. május 25., 10:10, 13:40

Hévízi Városi Sportcsarnok, Hévíz

Győri ETO KC – Bajnok DSE Nemesvámos: 27-23 (14-11)

Győri ETO KC – Hévízi Sportkör: 33-16 (18-12)

 

„Egész héten próbáltam elhessegetni a gondolatot magam körül, hogy ez lesz az utolsó fordulónk, nem akartam a lányokra nyomást, terhet rakni. Annyit kértem tőlük legyenek felszabadultak, élvezzék a napot, amit edzésen gyakoroltunk azt adják vissza és összefogva csapatként zárjuk a szezont. A Ferencváros korosztályos csapatával kezdtünk, nagyon összeszedetten védekeztünk, kapura törően támadtunk, szívvel-lélekkel hajtottunk az egész meccsen. Öröm volt látni a lányokat a pályán” – értékelte a győztes rangadót Molnár-Benes Aliz edző.

„A második mérkőzésünkön a jó játék már nem mutatkozott meg. Rövid pihenőnk volt, talán kicsit elfáradtunk az első meccsen, de azt hiszem a koncentráció is csökkent. Ezt inkább "lehoztuk", de a játék nem volt gördülékeny” – nyilatkozott a második meccset követően Molnár-Benes Aliz edző.

U13 – csapat által szervezett forduló – Motherson Mosonmagyaróvár

2024. május 25., 13:40, 15:30

MKC Sportcsarnok, Mosonmagyaróvár

Győri ETO KC I. – Ferencvárosi TC: 20-14 (10-6)

DKKA – Győri ETO KC I.: 14-23 (4-13)

 

„Az Alba Fehérvár ellen kezdtük a napot. Az első perctől kezdve nem volt kérdés, hogy győzni fogunk. Végig hajtották a Lányok a mérkőzést, a taktikai utasításokat maximálisan megfogadták a védekezésben. Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amikből gyorsan indultunk és mindig eredményesen fejeztük be a lerohanásokat. A 2. félidőben még tudtuk fokozni a sebességet, örömmel játszottunk” – nyilatkozott az első meccsről Móricz Anita edző.

„A második mérkőzésre még jobban készültek a Lányok, hiszen az FTC ellen játszottunk. A fiatalok nagyon fegyelmezettek voltak mind támadásban, mind védekezésben, nem hagytak kétséget bennem a győzelmet illetően! Az első félidőben megalapoztuk a góljaink számával a győzelmet, igazi csata volt, színvonalas korosztályos mérkőzéssel” – értékelte a győztes rangadót Móricz Anita edző.

„Köszönöm minden játékosomnak az egész éves odaadó munkáját, a rengeteg boldog percet, amit kaptam tőlük a mérkőzéseken! Igazi CSAPATKÉNT fejeztük be a bajnoki idényt! Köszönöm Molnár-Benes Aliz kollégámnak az egész évet a testvér csapattal, a vidám buszos utazásokat is! Jó pihenést Mindenkinek a nyárra” – zárta mondandóját Móricz Anita edző.

U13 – csapat által szervezett forduló – Motherson Mosonmagyaróvár

2024. május 25., 14:35, 16:25

MKC Sportcsarnok, Mosonmagyaróvár

Győri ETO KC II. – Alba Fehérvár KC 1: 29-10 (13-3)

Ferencvárosi TC – Győri ETO KC II.: 16-25 (6-14)

 

„Az U11 utolsó fordulója Répcelakon került megrendezésre. Idény végi formában, kisebb hibákkal, kicsit fáradtan, de sikeresen zártuk az évadot. Büszke vagyok a Lányaimra! Szorgalmuk, kitartásuk, a kézilabda iránti szeretetük meghozta a gyümölcsét. Nagyon sokat ügyesedtek, fejlődtek és lassan összetartó közösséggé, csapattá formálódtak. Nemsokára kis pihenőre térünk, de aztán újult erővel haladunk tovább” – nyilatkozott Czérna Erzsébet edző.

Országos Gyermek Bajnokság U11 VIII. csoport, 6. forduló

2024. május 25., 9:00, 10:20

Répce Sportcsarnok, Répcelak

Répcelaki SE – Győri ETO KC

Győri ETO KC – Motherson Mosonmagyaróvár I.

 

„Az utolsó fordulót játszottuk Répcelakon, ami fantasztikusan sikerült. A Óvár I. és II. csapata ellen is győzelemmel zártuk a szezont. Nagyon büszke vagyok a lányokra és köszönöm Nekik ezt az évet” – értékelt röviden Vida Ingrid edző.

Országos Gyermek Bajnokság U11 VIII. csoport, 6. forduló

2024. május 25., 9:40, 11:40

Répce Sportcsarnok, Répcelak

Győri ETO KC II. – Motherson Mosonmagyaróvár II.

Győri ETO KC – Motherson Mosonmagyaróvár I.

 

„A 2023/24-es szezon utolsó U11-es fordulója nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Voltak jó megmozdulások, de van jó pár elem, ami felkerült a még gyakorlandók listájára. Leginkább a lányok koncentrációs képességét kell fejleszteni. Edzünk tovább” – értékelt röviden Horváth Tünde edző.

Országos Gyermek Bajnokság U11 VII. csoport, 6. forduló

2024. május 26., 9:00, 10.20

Csermák József Rendezvénycsarnok, Tapolca

Tapolca VSE – Győri ETO KC III.

Veszprém Pannon SE – Győri ETO KC III.

 

„Az idei év legutolsó mérkőzéseit is lejátszottuk. U11-es bajnokságba további fejlődési lehetőség és tapasztalat szerzés céljából indultunk el. Úgy gondolom a lehető legtöbbet kivettük belőle és kamatoztatni is tudtuk az U10-es bajnokságunkban. Mind támadásban, mind védekezésben nagyot léptünk előre. Egész évben keményen dolgoztak a lányok, hogy minél többet hozzá tudjanak tenni egyénileg a csapat sikereihez. Büszke vagyok rájuk a legkisebbektől a legnagyobbakig! Bár még pár hét hátra van az évből, már várom a következőt, hiszen élmény Velük együtt dolgozni” – összegzett Fekete Kitti edző.

Országos Gyermek Bajnokság U11 VIII. csoport, 6. forduló

2024. május 25., 11:00, 12:20

Répce Sportcsarnok, Répcelak

Győri ETO KC IV. – Motherson Mosonmagyaróvár II.

Répcelaki SE – Győri ETO KC IV.

 

Az U11-es bajnokságban még nem számolják az eredményt.