2024. május 1-én és 2-án lezajlott a gyermekbajnokság utolsó fordulója a Győri ETO KC utánpótlás csapatai számára. Szombaton az U14-esek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, hazai pályán játszhattak. Vasárnap pedig Freiberger Ivett, U12-es csapatával Budaörsre utazott.

„Mindkét mérkőzés elején a védekezésünk nem igazán volt acélos, viszont a lányok küzdöttek szívvel, lélekkel, volt tartása a csapatnak. Döntetlenre végződött mindkét mérkőzés, ami nekünk felér egy-egy győzelemmel. Büszkék vagyunk mindenkire, mert mindent megtettek a pályán a jó eredmény elérése érdekében. Köszönjük a gyerekeknek az egész éves hozzáállásukat” – nyilatkozott Konkoly Tamás edző.

U14 – csapat által szervezett forduló – Győri ETO KC

2024. június 1., 9:55, 14:30

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC I. – Moyra-Budaörs Handball: 20-20 (9-13)

Ferencvárosi TC I. – Győri ETO KC I.: 19-19 (13-11)

 

„Szerettünk volna legalább egy nyert mérkőzéssel búcsúzni ezen a napon az idei szezontól. Nem sikerült. Az első meccsen jól kezdtünk, aztán sajnos akadozott a védekezésünk és kapusaink sem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez. Így a második félidőben hiába szedtük össze magunkat, a végén még az egyenlítésért is a kezünkben volt a labda, nem sikerült megfordítani a mérkőzést. A második meccsen a Szeged ellen egy darabig tartottuk magunkat, de aztán minden tekintetben jobbnak bizonyultak nálunk. Hasznosak voltak ezek a sportszervezetek által szervezett mérkőzések, jó iramú meccseket játszhattak a lányok, ami jelentősen szolgálta a fejlődésüket. Szeretném megköszönni a szülők egész éves támogatását és édesapámnak Horváth Jánosnak, hogy egész évben mellettem, velem volt és az 51 éves edzői tapasztalatát fáradságot nem ismerve adja át nekünk. Jó pihenést mindenkinek” – összegzett Horváth Kinga edző.

U14 – csapat által szervezett forduló – Győri ETO KC

2024. június 1., 13:35, 15:25

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Győri ETO KC II. – Alba fehérvár KC: 25-27 (13-17)

PC Trade SZNKE I. – Győri ETO KC II.: 38-15 (16-6)

 

„Vasárnap Budaörsön léptünk pályára, ahol az első mérkőzést a Ferencváros ellen, a másodikat pedig a Zugló csapatával játszottuk. A két mérkőzést egyben értékelném, hiszen mindkét összecsapás nagyon jó iramú volt, amin a félidőig remekül játszottak a lányok, majd a fáradásból adódóan jöttek a technikai hibák, amit az ellenfél gyors gólokkal büntetett. A lányok egész éves munkájával meg vagyok elégedve és büszke vagyok Rájuk. Jöhet a megérdemelt pihenés” – nyilatkozott Freiberger Ivett edző.

U12 – csapat által szervezett forduló – Moyra-Budaörs KSE

2024. június 2., 11:00, 15:00

Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, Budaörs

Győri ETO KC I. – Ferencvárosi TC: 11-30 (7-13)

BVSC-Zugló – Győri ETO KC I.: 23-9 (14-6)