2024. januárjától saját közösségi média felületeket kapott a Győri ETO KC akadémiája és utánpótlása. Ennek következtében a fiatalok jóval nagyobb figyelmet kaptak és részletesebben nyomon lehetett követni az akadémiai csapatokkal kapcsolatos történéseket. A klub célja a folyamatos fejlődés minden téren és most úgy döntött, hogy a követőknek is lehetőséget biztosít arra, hogy részesei lehessenek ennek.

A Győri ETO KC akadémiájának különválása a felnőtt csapattól a közösségi médiában kifizetődő döntésnek bizonyult. Sokkal nagyobb figyelem jut célzottan az akadémiának és gyermekbajnokságokban szereplő fiataloknak. Aki kíváncsi a jövő kézilabdázóinak folyamatos fejlődésére, az minden téren naprakész lehet az oldalakat követve.

A klub kommunikációs csapata úgy döntött, hogy rendhagyó módon a követők véleményét is kikéri a tartalmakkal kapcsolatosan. Egyrészt kíváncsiak vagyunk arra, hogy az oldalak elindulása óta eltelt fél évben megjelent tartalmak mennyire nyerték el a követők tetszését. Másrészt a jövőbe tekintve lehetőséget biztosítunk, hogy elmondják milyen további tartalmakat látnának szívesen. Mindezt egy 5-8 perc alatt kitölthető kérdőív segítségével szeretnénk megtenni, ami 2024. július 16. éjfélig fogadja a válaszokat.

Az űrlap ide kattintva érhető el.