2024. augusztus 28-án Budapesten, a Vasas által rendezett, felkészülési tornán vett részt a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata. A négycsapatos torna további résztvevői a Vác, a Kisvárda és a házigazda Vasas voltak. Pigniczki Krisztina lányai mindhárom mérkőzésüket megnyerték, így hibátlanul zárták a megmérettetést.

“A Vasas meghívására négycsapatos tornán vettünk részt a Kisvárdával és a Váci Akadémiával karöltve. Hasznos megméretésen vagyunk túl; mind a három mérkőzésünket magabiztosan megnyertük, ami nagyon dicséretes. Különböző felállásokban játszottunk, minden játékosunk szerephez jutott. Fizikailag kimagaslottunk a mezőnyből, amit maximálisan kihasználtunk, ezt nagyon jó volt látni. A játékunkon van mit javítani, de azért edzünk nap, mint nap, hogy lépésről lépésre fejlődjünk. Ezt tökéletesen szolgálta ez a három mérkőzés. Köszönjük, hogy ott lehettünk!” – értékelt Pigniczki Krisztina vezetőedző.

„Nagyon várta ezt a felkészülési tornát a csapat. Az alapozásnál odatette magát mindenki és szerettük volna, hogy az edzésekbe fektetett munka érezhető legyen a meccseken is. A védekezésünk nagyon jó volt, a sok labdaszerzésnek köszönhetően pedig nagyarányú győzelmeket arattunk. Támadásban még van mit javítanunk, de a bajnokságra még összeszedettebbek leszünk. Az új játékosok is nagyon jól beilleszkedtek a csapatba és ügyesen felvették a ritmust.” – összegezte a napot Horvát Réka (#50).