2024. augusztus 30-án a Győri ETO KC Akadémia 1-es csapata utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a bajnoki rajt előtt. Kun Attila csapatának ez már a második mérkőzése volt a héten, ez az összecsapás elején érződött is, majd felvették a ritmust és győzelemmel zárták az alapozást.

„Az utolsó edzőmérkőzésünket, ami a héten már a második volt a, Tempo KSE NB I/B-s alakulata ellen játszottuk. Az ellenfél nagyon jó ritmusban és kemény védekezéssel kezdett, mi többet hibáztunk a befejezéseknél és kialakult egy három-négy gólos különbség a két csapat között! A félidő felétől már felvettük azt a ritmust, amely megfelelő egy ilyen találkozón és félidőben már vezettünk két góllal. A második félidőben a nagyon fiatal sorunkkal is tartottuk az eredményt és egy nagyon jó végjátékban 31-30-ra győztünk! Gratulálok a lányoknak és a stábnak!” – értékelt Kun Attila vezetőedző.

„Az utolsó edzőmérkőzésünket a Tempo csapata ellen játszottuk a bajnokság kezdete előtt. A meccs elején nem tudtuk felvenni a játék ritmusát, így ellenfelünk el tudott lépni néhány góllal. A védelmünket rendeztük és támadásban is jobban koncentráltunk, így először egyenlíteni tudtunk, majd végül a meccset is megnyertük. Úgy gondolom, hogy az első felkészülési mérkőzésünkhöz képest látható fejlődésen ment keresztül a csapatunk és izgatottan várjuk a bajnokság jövő heti rajtját.” – nyilatkozta Kányai Villő Réka (#84) a mérkőzés után.