2024. szeptember 15-én a Győri ETO KC Akadémia 4-es csapata Mosonmagyaróvárra utazott, hogy megkezdje hivatalosan is szereplését az U15-ös bajnokságban. A kezdés kifejezetten eredményesre sikeredett, így elégedetten nyilatkozhatott edző és játékos is.

„Nagyon vártuk már az idejét, hogy mi is belevessük magunkat a bajnokság küzdelmeibe. Az első mérkőzésünket a Pápa csapatával játszottuk. Nyilván hamar kiderült, hogy nem egy súlycsoportban vagyunk, ennek ellenére nagyon komolyan vettük és nyitott védekezéssel, labdaszerzésekre és indulásokra fektetve a hangsúlyt, figyelemreméltó gólkülönbséggel nyertünk.” – összegezte csapata első éles meccsét Bordásné Horváth Marianna vezetőedző.

„A mérkőzésen végig magabiztosan játszottunk, szerintem betartottuk azt, amit az edzők kértek tőlünk. Óriási fölénnyel nyertük meg ezt a meccset. Az ellenfélnek nem volt egyszerű dolga, de becsülettel végig játszották.” – mesélte Gáncs Fanni (#87) az első meccs után.

„A második csatát a Sárvárral vívtuk, akikkel már a felkészülési időszakban is találkoztunk. A mérkőzés elején aránylag szorosabb volt az eredmény, sokkal több kontaktra volt szükség védekezésben, ahol magasabb, zártabb falat húztunk fel. A szünet után, sikeresen felőröltük a szimpatikusan küzdő ellenfelünket és magabiztos győzelmet arattunk.” – értékelte a Sárvár elleni összecsapást Bordásné Horváth Marianna.

„Úgy érzem, a meccs elejébe kicsit belealudtunk, de sikerült időben felébredni és növelni tudtuk az előnyünket. Jó volt a csapatmunka, voltak szép megoldások. A technikai hibákat még csökkentenünk kell, de szerintem egy jó meccset tudhatunk magunk mögött.” – mondta Zalka Zoé (#76) irányító.