2024. október 11-én a Győri ETO Akadémia 3-as csapata hazai pályán fogadta az Érd korosztályos csapatát az U16 I. osztály nyugati csoportjának 5. fordulójában. Az eddigi magabiztos menetelést folytatta Pigniczki Krisztina csapata és otthon tartotta a 2 pontot.

„Határozott és jó védekezéssel kezdtük a mérkőzést. Ez adott egy kellő magabiztosságot és bátran vezettük a lerohanásainkat. Voltak ugyan pontatlanságok benne, de ez most belefért, azonban mindenképpen javítandó a későbbiekre. Sok edzésen gyakorolt elemet tudtunk a mérkőzésen megcsinálni, főleg a jó döntések meghozatalában lépünk előre. Sok szép és látványos akciót vezettünk. Mindenki kapott játéklehetőséget, igyekeztek vele élni a játékosok!” – értékelt Pigniczki Krisztina vezetőedző.

„Az első pillanattól kezdve kézben tartottuk a mérkőzést, a jó védekezésünknek és a könnyen szerzett góloknak köszönhetően nagy arányú győzelmet arattunk. Örülök, hogy ilyen kevés gólon tartottuk az ellenfelet és jól eloszlottak az általunk lőtt gólok csapaton belül.” – mondta a mérkőzésen 5 találatig jutó Lendvai Emily (#45).