A Győri Audi ETO KC számára kiemelkedő fontosságú a társadalmi szerepvállalás, mi sem példázza ezt jobban, hogy a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozat több sikeres akción van már túl. 2024. november 9-én a Rapid Bucuresti elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a klub adománygyűjtést szervez az állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére.

Klubunk a Lakásotthonok lakóiért Közhasznú Alapítvánnyal folytat együttműködést, melynek keretében a karácsonyhoz közeledve gyűjtést szervezünk az intézmény gyermekei számára.   

„Természetesen az év minden napján lehet adakozni, azonban az ünnepi időszak közeledtével többet gondolunk azokra a rászorulókra, akik számára a karácsony nem a család szerető közegében eltöltött ünnepet jelenti. A „Jó cselekedet a gyermekekért” kezdeményezés keretein belül adománygyűjtést szervezünk, hogy a gyermekeket azzal ajándékozhassuk meg, amire szükségük van és még inkább, aminek örülnek. Az ETO-család már sokszor megmutatta, mire képes, amikor össze kell fogni, ezért természetesnek vettük, hogy folytatjuk ezt a nemes ügyet” – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

Lakásotthonok lakóiért Közhasznú Alapítvány köszönettel veszi az alábbi használati eszközöket, tárgyakat:

  • labda
  • tusfürdő, shampon, balzsam
  • parfüm
  • körmös cuccok (lakkok, lemosó matricák stb.)
  • pelus, popsitörlő
  • édesség, kiemelten az ünnepekhez kapcsolódóan: mikulás, szaloncukor, szelet- és táblacsokik

Támogasd TE is a gyermekeket az alább felsorolt termékek valamelyikével!

Az adományokat 2024. november 9-én az Audi Aréna Győr bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a Győri Audi ETO KC – Rapid Bucuresti mérkőzésre érkezésük alkalmával.

Előre is köszönünk minden támogatást!