Győri Audi ETO KC

Hírek

Havi akadémiai összesítés – Április
Havi akadémiai összesítés – Április

2024 áprilisa amilyen rövidre, annyira intenzívre sikeredett a Győri ETO KC akadémiáján. A hónap eleji válogatott szünet miatt 2 hetesre szűkült a klubszezon ebben a hónapban. Az Akadémia 1 fontos meccseken aratott győzelmeket, így kiharcolva az NBI/B-be való feljutást. Az Akadémia 2 mindössze két nap leforgása alatt 2 bajnoki címet gyűjtött be. Az Akadémia 3 saját korosztályában botlott, azonban az idősebbek ellen egyre inkább fel tudják venni a versenyt. Az eseménydús csonka hónapot szokás szerint a szakmai stáb értékelte.

Pattanásig feszültek az idegek, de itthon tartottuk a pontokat
Pattanásig feszültek az idegek, de itthon tartottuk a pontokat

2024. május 2-án a Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 2-es csapata hazai pályán fogadta a Szent István SE korosztályos gárdáit. Az Akadémia 2 egy küzdelmes mérkőzésen kerekedett felül ellenfelén a második félidőben. Ezt követően az Akadémia 1 a listavezetővel egy igazi rangadót játszott, tele fordulatokkal, érzelmekkel és küzdelemmel. Kun Attila csapata 1 gólos sikert aratott, így megőrizve esélyét a legjobb négybe kerülésre.

Tovább dübörög a gyermekbajnokság
Tovább dübörög a gyermekbajnokság

2024 áprilisának utolsó hétvégéje eseménydúsra sikeredett a Győri ETO KC gyermekbajnokságban szereplő utánpótlás csapatainak. Szombaton két korosztály, az U14 és az U10 több csapata játszott mérkőzéseket. Vasárnap az U12-ben szereplő két csapat Győrben fogadta az ellenfeleket. A hétvégét szokás szerint az edzők értékelték.

Folytatódott az NBII-es menetelés Székesfehérváron
Folytatódott az NBII-es menetelés Székesfehérváron

2024. április 27-én a Győri ETO KC Akadémia 1-es csapata a királyok városába látogatott ezen a héten másodszor is, hogy ezúttal az NBII-ben tovább nyújtsa veretlenségi sorozatát. A mérkőzés szorosabbra sikeredett, mint a két csapat hétközi összecsapása, de a győztes kiléte nem volt kérdés most sem.

Születésnapi ajándéknak NBI-es debütálás – Szár Evelin
Születésnapi ajándéknak NBI-es debütálás – Szár Evelin

A Győri Audi ETO KC 2024. április 21-én a kiesés elől menekülő Kisvárdát fogadta a K&H női kézilabda liga 19. fordulójában az Audi Aréna Győrben. Ez a mérkőzés nem csak azért volt különleges, mert a válogatott szünet utáni első és a Vipers Kristiansand elleni BL párharc előtti utolsó lehetőség volt a gyakorlásra, hanem azért is, mert Szár Evelin, a klub akadémiájának tehetséges beállója először léphetett pályára az NBI-ben. A nagy esemény kapcsán Evelin beszélt az idáig vezető útról.

Mindhárom akadémiai csapat győzelmet ünnepelhetett
Mindhárom akadémiai csapat győzelmet ünnepelhetett

2024. április 24-én a Győri ETO KC mindhárom akadémiai csapat pályára lépett. Az Akadémia 1 és Akadémia 2 Székesfehérvárra utazott a korosztályos bajnokságok soron következő fordulójában. Az Akadémia 3 pedig hazai pályán fogadta a városi rivális VKL SE csapatát az U19 III. osztályban. Mindenki sikeresen vette az akadályt és elégedetten értékelhette az összecsapásokat.

7 csapatunk is pályára lépett a hétvégi gyermekbajnoki fordulóban
7 csapatunk is pályára lépett a hétvégi gyermekbajnoki fordulóban

2024. április 20-21-én újabb gyermekbajnoki fordulók kerültek megrendezésre. A Győri ETO KC 7 korosztályos csapata lépett pályára különböző helyszíneken. Az U15-ösök Nemesvámosra, az U13-asok Székesfehérvárra, míg az U11-esek Répcelakra és Hajmáskérre látogattak. A hétvégét szokás szerint az edzők értékelték.

Bajnokok vagyunk a vármegyei bajnokságban is
Bajnokok vagyunk a vármegyei bajnokságban is

2024. április 21-én a vármegyei bajnokságban zárta az Akadémia 2-es csapat a tartalmas hétvégéjét. A keret egy részének 4 nap alatt ez volt az ötödik összecsapása, amin pályára lépett. Ennek ellenére meggyőző játékkal, egy sok gólos meccsen nyertek fiataljaink. Ezzel lezárult a vármegyei versenysorozat is, így a csapat második bajnoki címét ünnepelhette 2 napon belül, az Akadémiai Torna megnyerését követően.

Felemásra sikeredett a szombat az akadémián
Felemásra sikeredett a szombat az akadémián

2024. április 20-án a Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 3-as csapatai összesen 4 mérkőzésen voltak érdekeltek. Az Akadémia 1 Veszprémbe látogatott, hogy tovább nyújtsa hibátlan sorozatát az NBII-ben. Az Akadémia 3 ketté vált és Celldömölkre, valamint Vasvárra utaztak az U15-ös és U19-es bajnokság aktuális fordulója miatt. Sikerekből nem volt hiány, azonban pár meglepő eredmény is született.

Megnyertük az Akadémiai Tornát
Megnyertük az Akadémiai Tornát

2024. április 19-20-án rendezték az Akadémiai Torna zárófordulóját Balatonbogláron a NEKA otthonában. A Győri ETO KC fiataljai a tabellát vezetve utaztak el a Balaton déli partjára. Egy győzelem is elegendőnek bizonyult, hogy a tavalyi év után újra meglegyen a bajnoki cím. A csapat kiváló teljesítménye mellett 2 fiatal egyéni díjazásban is részesült. A hétvégét és az egész évet Kerékgyártó Zsolt vezetőedző és a játékosok is értékelték.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
ORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOTP Bank Nyrt.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!