Győri Audi ETO KC

Hírek

Tanulságos meccs a tapasztaltabb Ajka ellen
Tanulságos meccs a tapasztaltabb Ajka ellen

2024. május 11-én a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata Ajkára utazott az U19 III. osztály soron következő fordulójában. A tapasztaltabb házigazdák jobbnak bizonyultak, viszont az akadémisták értékes tapasztalatokkal lettek gazdagabbak.

Szivacskézi torna az Audi Aréna Győrben a Magyar Sport Napján
Szivacskézi torna az Audi Aréna Győrben a Magyar Sport Napján

2024. május 6-án újabb szivacskézi tornát rendezett a Győri ETO KC, ezúttal a Magyar Sport Napja alkalmából. A legkisebbek az Audi Aréna Győrben játszhattak, ahol napokkal korábban a Győri Audi ETO KC és a Vipers Kristiansand csapata mérkőzött meg egymással az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ba kerülésért. Ehhez méltó módon a torna is 3+1 játékrendszer szerint került lebonyolításra, ami már ténylegesen a rendes kézilabda előszobájának tekinthető.

3 csapatunk lépett pályára hétvégén a gyermekbajnokságban
3 csapatunk lépett pályára hétvégén a gyermekbajnokságban

2024. május 4-én A Győri ETO KC U15-ös és U13-as csapatai léptek pályára a korosztályos gyermekbajnokságok aktuális fordulójában. Konkoly Tamás és Tóth Lászlóné csapatukkal Zalaegerszegre, míg Molnár-Benes Aliz és Móricz Anita fiataljaikkal Mosonmagyaróvárra utaztak.

Hibátlan teljesítmény a vasárnapi felsőházi meccseken
Hibátlan teljesítmény a vasárnapi felsőházi meccseken

2024. május 5-én a Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 3-as csapata is folytatta felsőházi küzdelmeit a maga bajnokságában. Délelőtt az Akadémia 1, már biztos feljutóként, hazai pályán fogadta az NBII-ben a Red Velvet csapatát és újfent bizonyította, hogy a feljutás teljes mértékben megérdemelt. Az Akadémia 3 Kozármislenybe utazott az U15 I. osztály következő fordulójára és megmutatták, hogy valójában mire képesek, így újra a tabella élére ugrottak.

Havi akadémiai összesítés – Április
Havi akadémiai összesítés – Április

2024 áprilisa amilyen rövidre, annyira intenzívre sikeredett a Győri ETO KC akadémiáján. A hónap eleji válogatott szünet miatt 2 hetesre szűkült a klubszezon ebben a hónapban. Az Akadémia 1 fontos meccseken aratott győzelmeket, így kiharcolva az NBI/B-be való feljutást. Az Akadémia 2 mindössze két nap leforgása alatt 2 bajnoki címet gyűjtött be. Az Akadémia 3 saját korosztályában botlott, azonban az idősebbek ellen egyre inkább fel tudják venni a versenyt. Az eseménydús csonka hónapot szokás szerint a szakmai stáb értékelte.

Pattanásig feszültek az idegek, de itthon tartottuk a pontokat
Pattanásig feszültek az idegek, de itthon tartottuk a pontokat

2024. május 2-án a Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 2-es csapata hazai pályán fogadta a Szent István SE korosztályos gárdáit. Az Akadémia 2 egy küzdelmes mérkőzésen kerekedett felül ellenfelén a második félidőben. Ezt követően az Akadémia 1 a listavezetővel egy igazi rangadót játszott, tele fordulatokkal, érzelmekkel és küzdelemmel. Kun Attila csapata 1 gólos sikert aratott, így megőrizve esélyét a legjobb négybe kerülésre.

Tovább dübörög a gyermekbajnokság
Tovább dübörög a gyermekbajnokság

2024 áprilisának utolsó hétvégéje eseménydúsra sikeredett a Győri ETO KC gyermekbajnokságban szereplő utánpótlás csapatainak. Szombaton két korosztály, az U14 és az U10 több csapata játszott mérkőzéseket. Vasárnap az U12-ben szereplő két csapat Győrben fogadta az ellenfeleket. A hétvégét szokás szerint az edzők értékelték.

Folytatódott az NBII-es menetelés Székesfehérváron
Folytatódott az NBII-es menetelés Székesfehérváron

2024. április 27-én a Győri ETO KC Akadémia 1-es csapata a királyok városába látogatott ezen a héten másodszor is, hogy ezúttal az NBII-ben tovább nyújtsa veretlenségi sorozatát. A mérkőzés szorosabbra sikeredett, mint a két csapat hétközi összecsapása, de a győztes kiléte nem volt kérdés most sem.

Születésnapi ajándéknak NBI-es debütálás – Szár Evelin
Születésnapi ajándéknak NBI-es debütálás – Szár Evelin

A Győri Audi ETO KC 2024. április 21-én a kiesés elől menekülő Kisvárdát fogadta a K&H női kézilabda liga 19. fordulójában az Audi Aréna Győrben. Ez a mérkőzés nem csak azért volt különleges, mert a válogatott szünet utáni első és a Vipers Kristiansand elleni BL párharc előtti utolsó lehetőség volt a gyakorlásra, hanem azért is, mert Szár Evelin, a klub akadémiájának tehetséges beállója először léphetett pályára az NBI-ben. A nagy esemény kapcsán Evelin beszélt az idáig vezető útról.

Mindhárom akadémiai csapat győzelmet ünnepelhetett
Mindhárom akadémiai csapat győzelmet ünnepelhetett

2024. április 24-én a Győri ETO KC mindhárom akadémiai csapat pályára lépett. Az Akadémia 1 és Akadémia 2 Székesfehérvárra utazott a korosztályos bajnokságok soron következő fordulójában. Az Akadémia 3 pedig hazai pályán fogadta a városi rivális VKL SE csapatát az U19 III. osztályban. Mindenki sikeresen vette az akadályt és elégedetten értékelhette az összecsapásokat.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
ORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOTP Bank Nyrt.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!