Győri Audi ETO KC

Hírek

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ újabb szakmai napot rendez
A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ újabb szakmai napot rendez

Alig két hét múlva újabb szakmai napot rendez a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ. A helyszín ezúttal Balatonboglár, az időpont pedig április 19. A program fókuszában ezúttal a női szakág kérdései szerepelnek, az előadók és vendégek között pedig ismét számos szaktekintéllyel találkozhatunk.

Veretlen hetet zártak a korosztályos válogatottak
Veretlen hetet zártak a korosztályos válogatottak

2024 áprilisa a korosztályos nemzeti csapatok összetartásával kezdődött csakúgy, mint a március. A nemzeti együttesek ilyenkor készülnek a nyári világversenyekre, felkészülési meccseket játszanak és próbálják megtalálni az ideális játékfilozófiát, amivel sikeresek lehetnek. A sikeres hét történéseiről a főszereplők számoltak be.

Havi akadémiai összesítés – Március
Havi akadémiai összesítés – Március

2024 márciusa nem telt el felhőtlenül a Győri ETO KC akadémiáján. A győztes rangadók és nagy fordítások mellett becsúsztak meglepő vereségek is. A vezetőedzők és kapusedzők ezúttal is értékeltek, beszéltek arról, hogy mi volt jó és miben kell még javulni. A szezon hajrájára fordulva egyre kevesebb a hibázási lehetőség.

Válogatott körkép – 2024 április
Válogatott körkép – 2024 április

2024 áprilisának első hete a válogatott edzőtáborokról és felkészülési meccsekről szól. A Győri ETO KC akadémiáját 11 játékos és 4 stábtag fogja képviselni a nemzeti együttesekben. Korosztályonként a következő lesz a csapatok menetrendje a héten.

Vereség mindkét idegenbeli rangadón
Vereség mindkét idegenbeli rangadón

2024. március 30-án, nagyszombaton, a Győri ETO KC Akadémia 1-es és Akadémia 2-es csapata Balatonboglárra utazott, hogy megmérkőzzön a nagy rivális NEKA korosztályos csapataival. Fiataljainknak nem sikerült az idegenbeli bravúr, így nehéz helyzetbe kerültek a legjobb 4 közé jutást illetően. A meccseket szokás szerint az edzők és a játékosok is értékelték.

Újabb fordítás, ezúttal idegenben
Újabb fordítás, ezúttal idegenben

2024. március 28-án a Győri ETO KC Akadémia 3-as csapata Lipótra látogatott, hogy újabb 2 pontért küzdjön meg az U19 III. osztályban. A meccs nem indult jól a fiatalok számára, 4 góllal is vezetett a házigazda Lipót. Ahogy múlt hétvégén, úgy most sem maradt el a fordítás és 2 ponttal a zsebben térhetett haza csapatunk.

Nyuszi kupán vehettek részt a legkisebbek
Nyuszi kupán vehettek részt a legkisebbek

2024. március 25-én ismét szivacskézilabda tornán vehettek részt a legkisebbek, ezúttal Lébényben. A szervezést ismét a Győri ETO KC vállalta magára, míg a helyszínt és a szponzorokat, akik támogatásának köszönhetően egy gyerek sem ment haza üres kézzel, a Lébényi Kézilabda SE biztosította. A tornán 12 csapat vett részt, jó hangulatban telt az egész délután.

Eseménydús hétvége a gyermekbajnokságokban
Eseménydús hétvége a gyermekbajnokságokban

2024. március 23-án és 24-én újabb gyermekbajnoki fordulókat rendeztek, melyeken a Győri ETO KC utánpótlás csapatai több ízben is képviseltették magukat. 3 korosztály is pályára lépett, az U15, az U13 és az U11 is. Az edzők értékelték a hétvégét.

Elindultak a felsőházi küzdelmek két bajnokságban is
Elindultak a felsőházi küzdelmek két bajnokságban is

2024. március 24-én a Győri ETO KC Akadémia 3-as és Akadémia 1-es csapata is megkezdte szereplését saját bajnokságának felsőházában. Az Akadémia 3 Érdre utazott és a Ferencvárossal, valamint a Szegeddel mérkőzött meg. Az Akadémia 1 Budapestre látogatott a Red Velvet csapatához. Az eseményeket az edzők és játékosok értékelték.

Sikeres szombat az akadémián
Sikeres szombat az akadémián

2024. március 23-án a Győri ETO KC Akadémia 3-as és Akadémia 2-es csapata is akcióba lendült. Délelőtt az Akadémia 3 fogadta a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a Sárvár csapatát az U19 III. osztályban. Délután az Akadémia 2 Fertőszentmiklósra utazott a vármegyei versenysorozatban, hogy elhozza a 2 pontot. A sikeres nap után elégedetten értékelt játékos és edző egyaránt.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
ORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOTP Bank Nyrt.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!