Győri Audi ETO KC

Hírek

Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron
Évadzáró szakmai nap Balatonbogláron

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ és a NEKA 2023. június 14-én Balatonbogláron tartotta a szezonzáró szakmai konferenciáját. A nívós eseményen a Győri Audi ETO KC Akadémiájának szakemberei is képviseltették magukat.

Sikeres évet zártak akadémistáink
Sikeres évet zártak akadémistáink

Klubunk utánpótlás csapatai számára is befejeződött a 2022/23-as szezon. Fiataljaink becsülettel végig dolgozták az évadot, így a sikerek sem maradtak el. A kemény munkának köszönhetően akadémistáink öt bajnokságban is érmet szereztek, amit klubunk és az Akadémia vezetői adtak át a játékosoknak a szezonzáró eseményen.

Hat győri a serdülő válogatottban
Hat győri a serdülő válogatottban

A Győri Audi ETO KC Akadémiát hatan képviselik a serdülő nemzeti csapatban. A korosztályos válogatott 2023. június 7-10. között Gyöngyösön, a Mátraházi Edzőtáborban tartja összetartását.

Bronzérem az U17 I. osztályban
Bronzérem az U17 I. osztályban

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ral egy időben Szigetszentmiklóson rendezték meg az U17 I. osztály országos négyes döntőjét, ahova Akadémia 2-es csapatunk is bejutott. Akadémistáink az elődöntőben a DVSC SCHAEFFLER együttese ellen sajnos vereséget szenvedtek, azonban másnap a Ferencvárosi TC legyőzésével megszerezték a bronzérmet.

Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont
Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont

Elmúlt héten Akadémia 1-es és 3-as csapatunk is pályára lépett a 2022/23-as szezon utolsó fordulójában. Előbbiek először az U19 I. osztályban, majd az NB II-ben is győzelmet arattak, míg utóbbiak az U19 III. osztályban gyűjtötték be a két pontot. A győzelmeknek köszönhetően akadémistáink az NB II-ben a harmadik helyen zártak, míg az U19 III. osztályban megnyerték a bajnokságot.

Érmeket hozó záróforduló a gyermekbajnokságban
Érmeket hozó záróforduló a gyermekbajnokságban

Elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata ezüstérmet szerzett az U15 I. osztály Felsőházában, míg Róth Kálmán és Tóth Lászlóné tanítványai megnyerték a bajnokságot az U15 II. osztály Felsőházában.

Idegenbeli sikerek az Akadémián
Idegenbeli sikerek az Akadémián

Elmúlt héten a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es és 3-as csapata is nagy lépést tett az éremszerzés felé. Előbbiek a Mosonmagyaróvár csapatát győzték le az NB II-ben, míg utóbbiak Lipóton győzedelmeskedtek az U19 III. osztályban.

Sikeres szezont zártak az U12-esek
Sikeres szezont zártak az U12-esek

A Győri Audi ETO mind a négy utánpótlás csapata pályára lépett az U12-es bajnokságban az elmúlt hétvégén. A zárófordulónak Mosonmagyaróvár, valamint Mosonszolnok adott otthont, ahol fiataljaink eredményesen zárták a 2022/23-as szezont.

Három győzelem az U14-es zárófordulóban
Három győzelem az U14-es zárófordulóban

Elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC mindkét csapata pályára lépett az U14-es korosztályban. Tóthné Horváth Kinga tanítványai kettős győzelemmel a tabella második helyén végeztek az U14 II. osztály felsőházi rájátszásában. Róth Kálmán és Tóth Lászlóné fiataljai az U14 I. osztály Felsőházában a tabella ötödik helyén végeztek.

Nem sikerült a pontszerzés Ajkán
Nem sikerült a pontszerzés Ajkán

Elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es, valamint 3-as csapata is Ajkán vendégszerepelt. Mindkét párharc nagy csatát hozott, azonban a pontszerzés most nem sikerült akadémistáinknak.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
ORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOTP Bank Nyrt.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!